Tafellinnen

Sinnige Bv heeft een groot assortiment tafellinnen van de Belgische producent De Witte Lietaer. Dit linnen staan in de internationale horecawereld bekend om de hoogwaardige kwaliteit en duurzaamheid. Het tafellinnen en de tafelkleden van de Witte Lietaer zijn beschikbaar in verschillende kleuren, maten en materialen, zodat voor ieder interieur bijpassend linnen te vinden is. Aangezien wij ook servetten, placemats en tafellopers in dezelfde dessins als het linnen leveren, kunt u uw aankoop bij Sinnige Bv in één keer compleet maken.

Servetten collecties van Sinnige Bv

De Witte Lietaer heeft een collectie van servetten in dezelfde dessins als zijn tafellinnen. Deze zijn direct leverbaar. Bij bestellingen vanaf 300 stuks kunt u uw bedrijfsnaam in de servetten laten inweven.

Tafellinnen collecties & Servetten van Sinnige Bv

Materiaal Afmeting Afmeting servetten
Lambda
50% katoen, 50% linnen Op maat gemaakt Op maat gemaakt
Luna-a
100% katoen Op maat gemaakt Op maat gemaakt
Santiago
100% katoen Op maat gemaakt Op maat gemaakt
Sonora
100% katoen Op maat gemaakt Op maat gemaakt
Nero-N
100% katoen Op maat gemaakt Op maat gemaakt
Lilium
100% katoen Op maat gemaakt Op maat gemaakt
Pompei
100% polyester Op maat gemaakt Op maat gemaakt
Accona
80% katoen, 20% polyester Op maat gemaakt Op maat gemaakt
Kalahari
100% katoen Op maat gemaakt Op maat gemaakt

Tafellinnen op maat; levertijd en bedrukking

Wilt u linnen in een andere afmeting ontvangen? Dit is geen probleem: Sinnige Bv levert maatwerk, waardoor u altijd zeker bent van een strak gedekte tafel. De artikelen uit onze standaardlijn zijn binnen een week leverbaar. Tevens is het bij ons mogelijk om servetringen te bedrukken met een logo of persoonlijke tekst. Mocht u benieuwd zijn naar de kosten, dan kunt u uw logo of tekst mailen naar info@sinnige.nl. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk een vrijblijvende offerte.

Offerte / Contactformulier

Placemats en tafellopers

In ons assortiment vindt u placemats in dezelfde dessins als het tafellinnen en de servetten van de Witte Lietaer. Daarnaast heeft Sinnige Bv stijlvolle placemats en tafellopers van leer, die makkelijk te onderhouden zijn. Bekijk hier ons aanbod:

Lambda
50% katoen, 50% linnen Op maat gemaakt
Luna-a
100% katoen Op maat gemaakt
Santiago
100% katoen Op maat gemaakt
Sonora
100% katoen Op maat gemaakt
Nero-N
100% katoen Op maat gemaakt
Lilium
100% katoen Op maat gemaakt
Pompei
100% polyester Op maat gemaakt
Accona
80% katoen, 20% polyester Op maat gemaakt
Kalahari
100% katoen Op maat gemaakt
Rios tafellopers
82% PVC, 16% polyester, 2% PU Op maat gemaakt
Rios placemats
82% PVC, 16% polyester, 2% PU Op maat gemaakt

Tafelbeschermers

De tafelbeschermers van de Witte Lietaer zijn in rol verkrijgbaar, waardoor u niet afhankelijk bent van bepaalde afmetingen. Tevens is het mogelijk om de tafelmoltons op maat te laten maken.

Molton
100% katoen Op maat gemaakt
Platina
86% PVC, 14% polyester Op maat gemaakt

Papieren servetringen

Sinnige Bv levert ook papieren servetringen, die in full colour te bedrukken zijn met uw bedrijfslogo of een eventuele tekst. Mocht u meer informatie willen over de mogelijkheden en kosten, dan kunt u uw logo en tekst mailen naar info@sinnige.nl. Wij bieden u vervolgens een vrijblijvende offerte aan.

 

Soorten tafellinnen

Licht gekleurd tafellinnen

Lambda tafellinnen

Lambda tafellinnen

We beschikken over een groot aanbod licht tafellinnen, zoals de Luna-a, Nero-n en Accona. De ontwerpen binnen dit lichte spectrum zijn heel divers: zo kunt u kiezen uit verschillende kleuren (bijvoorbeeld wit, champagne, ivoor, vanille en zilvergrijs), materialen (katoen, linnen en polyester) en motieven. Zo heeft de Lambda een tijdloos effen design, terwijl liefhebbers van een klassiek lelie- of strikmotief kiezen voor Lilium en Nero-n tafellinnen.

Donker gekleurd tafellinnen

Sonora tafellinnen

Sonora tafellinnen

Ook voor donker tafellinnen kunt u bij Sinnige Bv terecht. Wij verkopen ons tafellinnen niet alleen in meerdere donkere tinten (zoals zwart, donkerbruin, cacao en charcoal), maar ook in diverse uitvoeringen (dubbelzijdig, grof geweven of met satijnen band). Kijk voor ons luxe donker tafellinnen bij onder andere de Sonora, Luna-a, Pompei en Kalahari tafellinnen.

Gekleurd tafellinnen

Santiago tafellinnen

Santiago tafellinnen

Het mooiste gekleurd tafellinnen vindt u in ons assortiment. Zo verkopen wij tafellinnen dat bont geruit is, in zowel groen als bordeauxrood. Ook liefhebbers van bijzondere kleuren kunnen hun hart ophalen bij Sinnige Bv, getuige bijvoorbeeld apricot orange, whistful muave, endive, pewter, blue surf, taupe, angora en quartz.

 

Duurzaam tafellinnen

Onze producten worden met een oog voor detail afgewerkt en bevatten twee zelfkanten en twee zomen. Bij ons vindt u geen disposable producten: ons milieuvriendelijk linnen gaan lang mee en is daarmee ideaal voor intensief gebruik.

Samenwerking met grote ketens

Wij leverden ons Witte Lietaer-linnen eerder aan (inter)nationale hotelketens, zoals:

Marriott Hotel
Van der Valk Hotels
NH-Hotels
Ibis
Crowne Plaza Hotels
Sheraton Hotels
Holiday Inn
Mercure Hotels
Novotel
Pulitzer Hotel

nh-hotels goldentulip mercure van-der-valk

Contact

Wilt u ook het beste kwaliteit linnen voor uw restaurant, hotel of voor een andere horecagelegenheid? Neem dan graag via het onderstaande formulier contact met ons op. Graag sturen wij een van onze experts geheel vrijblijvend langs om de mogelijkheden te bespreken.