Het team van Sinnige B.V. op de Horecava

De Horecava is al 60 jaar het meest inspirerende en innovatieve evenement in de Nederlandse foodservice industrie. Honderden horecaondernemers hebben hier een stand om hun nieuwste producten en innovaties te presenteren en te promoten. Ook Sinnige B.V. is dit jaar weer aanwezig en vertegenwoordigt het tafel-, bad-, en bedlinnenmerk De Witte Lietaer.

De Witte Lietaer: linnen van hoge kwaliteit

De Witte Lietaer is een bed-, bad -, en tafellinnenmerk dat zich kenmerkt door zijn hoge kwaliteit voor een betaalbare prijs. Daarnaast zijn de producten duurzaam en gemaakt van de beste materialen: hierdoor is het linnengoed ideaal voor intensief gebruik.

De Witte Lietaer heeft linnengoed dat elegantie, luxe, stijl en kwaliteit uitstraalt. Daarnaast beschikken wij over een ruim assortiment waardoor er altijd iets bijzit wat past bij de inrichting van uw horecaonderneming.

linnen van De Witte Lietaer

Over de Horecava

De Horecava vindt plaats van 11 t/m 14 januari 2016 in de RAI Amsterdam. Naast het presenteren en promoten van innovaties en nieuwe producten worden er ook diverse wedstrijden, presentaties en workshops gegeven. Hierdoor bent u na uw bezoek aan de Horecava weer helemaal up-to-date van de laatste trends en ontwikkelingen uit het vakgebied. Daarnaast kunt u op de beurs volop netwerken, ideeën uitwisselen en zaken doen.

Tijdens de beurs wordt de Horecava Innovation Award uitgereikt aan de ondernemer die de beste innovatie heeft laten zien. Dit loopt uiteen van mobiele apps en social media tot aan concepten, interieurs en design.

Sinnige B.V. op de Horecava

Wij presenteren de nieuwigheden qua bed-, bad-, en tafellinnen en interieurdecoratie in een totaal nieuw beursstand-concept op de Horecava. Wij nodigen u uit om een kijkje te komen nemen op onze beursstand: stand 01.420. Onze collega’s Chiel Uljee, Eric Wielick, Jim Craenen en Nic Uljee heten u van harte welkom.

Horecava stand

Stand 01.420

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.