De trends van 2014

Door de jaren heen zijn er vele trends geweest op het gebied van tafellinnen, badlinnen en bedlinnen. Wat is de trend van 2014?

 

Orinoco_duvet_sheet_white  Tafellinnen: kleur
De trend van 2014 is op het gebied van kleur. Waar men voorheen koos voor de veilige en rustige kleuren, is kleur op de tafels weer helemaal terug. Bekijk hier ons aanbod aan tafellinnen.

 

 

 

 

 

 

 

 

Dolce_multi_multi_004Badlinnen: Kleur
Ook de trend binnen badlinnen is het hebben van matchende kleuren. Niet zo zeer opvallende kleuren, maar kleuren die matchen met het geheel van de badkamer. Heeft u bijvoorbeeld een donkere badkamer, kies dan voor afstekende, lichtere kleuren van badlinnen om contrast te creëren. Geef door middel van de juiste badlinnen uw badkamer een rustige en chique uitstraling. De handdoeken hoeven niet allemaal dezelfde kleur te zijn, maar laat deze wel matchen met elkaar.
Om het plaatje compleet te maken is het van belang om de badmatjes te matchen met de handdoeken. Bekijk hier ons aanbod badlinnen.

 

 

Kalahari_napkin_white_001Bedlinnen: kleur

Binnen de categorie bedlinnen zijn er trends in de kleuren te herkennen. Bedlinnen hoeft niet meer saai te zijn. Door kleur toe te voegen aan uw bedlinnen maakt u de slaapkamer trendy en modieus en met de juiste kleur linnen maakt u het stijlvol. Kies bijvoorbeeld voor pasteltinten of lentekleuren wanneer u het bed ‘fris’ wilt laten ogen. Wilt u een warm of Oosters effect creëren, kies dan voor herfstkleuren.

Goede bedlinnen oogt mooi en trendy en draagt bij aan de sfeer en draagt bij aan de afwerking van de kamer. Bekijk hier ons aanbod bedlinnen.

2014 staat in het teken van kleuren matchen op creatieve manieren voor de juiste uitstraling. Bestel ook uw bedlinnen, tafellinnen of badlinnen bij Sinnige om uw uitstraling te creëren. Bekijk ons aanbod op de website en neem gelijk contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken. Wij helpen u graag bij het kiezen van producten, zodat u de juiste uitstraling geeft naar buiten toe.
Wilt u meer informatie over textiel? Houd onze blog in de gaten!
Terug button-01

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.