Contact

Sinnige BV

Amstelveen, Nederland
info@sinnige.nl
☎ +31 (0)20 6415 220
Bedrijfsnaam  :  *
Contactpersoon : *
E-mail  :  *
Vestigingsplaats  :  *
Telefoonnummer  :  *
Bericht  :  *
*

Over ons

Sinnige Horeca Textile Solutions vertegenwoordigt De Witte Lietaer en Hilding Anders. Het is opgericht door Theo Sinnige. Hij is begonnen met de verkoop van diverse produkten van De Witte Lietaer:

Tafellinnen
Bedlinnen
Badlinnen
Tafelrokken
Hotelbedden

Later zijn daar de boxsprings en matrassen van Hilding Anders bij gekomen. Daardoor versterkte hij het productaanbod en daarmee zijn reputatie als toonaangevend textielleverancier. Een compleet pakket aanbieden naar de wasserijen, linnenverhuurders, restaurants, hotels en bungalowparken met de garantie van twee gerenommeerde topmerken die betrouwbaarheid, kwaliteit en service hoog in het vaandel hebben staan. In 1990 is het bedrijf overgenomen door Nic Uljee die samen met zijn zoon Chiel en Eric Wielick de Nederlandse markt verder  hebben uitgebouwd.

De Witte Lietaer International Textiles is wereldwijd bekend voor haar hoogwaardige en duurzaam huishoudlinnen, hand in hand met een totale klantendienstverlening. De hoofdzetel is in Lauwe in België en heeft daar meer dan een eeuw een succesvolle geschiedenis opgebouwd zowel in de retail, de horecasector alsmede de relatiegeschenken markt. De Witte Lietaer is niet uitsluitend leverancier van kwaliteitslinnen, maar bied ook antwoord op uw specifieke logistieke vragen. Samengevat zorgloze dienstverlening voor uw operationele zekerheid en stabiliteit.

De productorganisatie van Hilding Anders is gericht op het bereiken van hoge kwaliteit en productiviteit. Waar zinvol worden ook de halffabricaten zelf geproduceerd. Tegelijkertijd wordt veel aandacht besteed aan recycling, veiligheid en ergonomie. Het moderne fabriekscomplex heeft een bebouwde oppervlakte van 40.000m2, en ligt nabij een belangrijk knooppunt van Europese autowegen. Met plus minus 50 miljoen euro omzet en ca 200 personeelsleden behoort Hilding Anders tot de grotere bedrijven in haar branche.

Decoratie artikelen zoals tafelrokken, stoelhoezen, conferentielakens en statafelrokken worden voor u op maat gemaakt. Standaard artikelen worden hier uit voorraad geleverd en het op maat geproduceerde artikel leveren wij u binnen 3 weken.